KATTEFEST! 50% på Beutenah kattefôr!

KATTEFEST! 50% på Beutenah kattefôr!

Nå er det kattefest!

Ordinære kunder får 50% rabattBeutenah kaldpresset kattefôr. Tilbudet gjelder sekker på 0,4 kg og 1,2 kg, og varer så lenge lageret rekker. 

Bruk rabattkoden "KATTEFEST" i kassa, og rabatten legges automatisk til. 

Om Beutenah kaldpresset kattefôr

Et produkt fra pioneren innen kaldpresset mat til kjæledyr, Markus-Mühle.

Katten er en kjøtteter og favoriserer små byttedyr på den daglige menyen, da spesielt fugl og mindre gnagere. Som kjent er det naturlig for en katt å finne alle de nødvendige næringsstoffene i sitt bytte for å leve et sunt liv. 

Dette faktum har ført oss til å utvikle en ny type tørrfôr basert på ingredienser spesielt tilpasset katter. Mange års intensiv utvikling og fokus på artstilpassede ingredienser har nå resultert i det vi mener er et svært godt og riktig ernæringsmessig sammensatt tørrfôr for katten. Vi har konsulert med naturen, og har tilpasset vårt fôr med råvarer som har et svært høyt proteininnhold i kombinasjon med et lavt innhold av karbohydrater. Det beste er at det er kaldpresset, noe som betyr at du kan være trygg på at alle næringsstoffer er intakt i fôret og at det er optimalt for din katts fordøyelse.

Ingredienser:
Tørket og malt kyllingkjøtt; fjærfefett; lever tørket og malt; fiskeolje fra hvit fisk; malt eggeskall; tørket og malte urteplanter; Psyllium; betemasse; hamp olje; Sikori tørket og malt; kjøttekstrakt fra grønn leppemusling (Perna Canaliculus)

Sammensetning:
Råprotein 59,0%; råfett 16,0%; råaske 8,2%; råfiber 3,2%; kalsium 1,1%; fosfor 0,9%; 

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer / kg:
Vitaminer, provitaminer og lignende stoffer. Vitamin A 15.000 iE; vitamin D3 1,440 IE; E-vitamin 100 mg; Taurin 2000 mg; vitamin B1 3,6 mg; vitamin B2 som Riboflavin 2,9 mg; vitamin B6 som Pyridoksinhydroklorid 2,9 mg; vitamin B12 14,5 mg; biotin 100 mg; folsyre 0,6 mg; Niacin 36 mg; kalsium D-pantothenat 12 mg; Kolinklorid; 2.600 mg. Sporstoffer Aminosyre-Manganchelat, Hydrat 20 mg; Aminosyre Kobberchelat, Hydrat 9 mg; Aminosyre Sinkchelat, Hydrat 115 mg

 

Fôranbefaling pr. dag. 

2 - 4 kg 35 - 65 g 

4 - 6 kg 65 - 100 g 

6 - 8 kg 100 - 130 g 

Anbefalt fôringsmengde til en sunn og normalt aktiv katt. Friskt drikkevann skal alltid være tilgjengelig.

Kjøp Beutenah kaldpresset kattefôr her


Eldre innlegg