Velkommen til vår nye nettside!

Velkommen til vår nye nettside!

Hei, og takk for at du har valgt å sjekke ut nettsiden vår! 

Kanskje kjenner du oss fra før, kanskje ikke. Det er uansett med stor glede og spenning at vi nå åpner oss opp på nett i langt større grad enn tidligere!

Dyrenes Helsekost AS har siden 2007 hatt et brennende ønske av å kunne tilby dyr i Norge de beste og mest naturlige produktene som finnes! Vi har gjort dype søk, snakket med utallige mennesker og funnet frem til helt spesielle leverandører av produkter som vi er utrolig stolte av! Leverandører som har sørget for at vi har fått hundrevis av fornøyde tilbakemeldinger fra hundeeier over hele Norge! Hundeeiere som er utrolig fornøyde og takknemlige for at vi har kunne tilby deres hunder noe som skiller seg helt ut fra det vanlige innen produkter for dyr, spesielt hunder. 

Nettbutikken vår

Vi startet tidlig som nettbutikk, og våre produkter har lenge hatt sitt liv i eteren, men det er først nå, over ti år etter at vi startet vårt selskap, at vi vil satse på å få ut vårt budskap, visjoner og enestående produkter på nett! Vi er ikke webutviklere, teknikere, designere eller markedsførere. Vi tenker på hund, katt og hest, natur og lange fjellturer! Sjø, fjell og miljø, bærekraftighet og på hvordan vi kan sørge for det beste for våre egne, våre venners og våre medmenneskers dyr.

Dette blir det lange og gode samtaler av, og vi har knyttet oss et utrolig flott nettverk rundt om i landet. Men foruten vår nettside med produkter har det vært stille fra oss på nett.

Dette gjør vi nå noe med, og du kan tro vi har mye å ta igjen av ting vi ikke har fått fortalt! Alt vi har snakket om på telefon, gjennom brevpost og fantastiske møter opp gjennom årene ønsker vi nå å få ut til så mange som mulig der ute, fordi vi vet at vi har noe som det er viktig for oss å fortelle om til så mange som mulig!

Markus-Mühle logo

Valg av produsent og produkter

Vår visjon var som nevnt å kunne tilby produkter til dyrene våre som var så naturlige som mulig. 

Derfor falt valget nettopp på fôr- og tilskuddsprodukter som var veldig skånsomt behandlet og som var så naturlige som mulig. Dette fant vi hos en relativt liten produsent i Tyskland, Markus-Mühle.

( https://markus-muehle.de/en/cold-pressed-dog-food )

Deres prosess er kaldpressing, denne innovative teknikken er unik og helt annerledes enn alt annet vi ser av produksjon av fôr- og tilskuddsprodukter til dyr i dag. 

Vi ønsket å kunne tilby naturlige produkter som var laget for å gi det beste til dyrene, som virker styrkende mot forskjellige lidelser, forebygger sykdom og styrker dyrenes helse. Slik som rik tilgang på mat i naturen gjør naturlig. Vi har nemlig troen på at jo mer naturlig produktene er jo bedre er det også for dyrene våre. 

Kaldpressing av råvarene gjør at næringen er veldig lett for hunden å fordøye og løser seg veldig lett opp i magen. Råvarene beholder også sin naturlige form, og vitaminer, enzymer og mikroorganismene (som er så utrolig viktige for optimal helse), ødelegges ikke i denne prosessen. 

Fabrikken baserer også sin produksjon på vannkraft og sparer omgivelsene for 800 tonn Co2 i året, i tillegg til å gi deler av overskuddet tilbake for å styrke dyrevelferden til blant annet hunder som ikke har det så bra.

Send oss innspill og tilbakemeldinger

Vi er stolte av resultatet fra årevis med lange dager og hardt arbeid, men vi vet at det gjenstår mye arbeid. Kom gjerne med innspill og tilbakemeldinger på nettsida, våre produkter eller andre ting du kommer på. Det er gull verdt for oss, vi er glad for både ris og ros :)

Ta gjerne en titt i nettbutikken vår, kanskje vi har noe som passer deg og dine? :)

Se nettbutikken vår her


Eldre innlegg Nyere innlegg