Oppdrettere

Oppdrettere mottar gunstige rabatter på bestillingene sine, og får tett oppfølging av Dyrenes Helsekost. 

Er du oppdretter, og ønsker du å bestille varer med oppdretterrabatt?

Send en e-post til post@dyreneshelsekost.no, og vi vil besvare deg så snart som mulig.

Info til oppdrettere: All bestilling av produkter foregår nå gjennom e-post på post@dyreneshelsekost.no med bestillingsskjema. 

Mer om våre produkter

Det naturlige valget. I samspill med naturen leverer Dyrenes Helsekost AS et helt annerledes tørrfôr. Vi har troen på at alle næringsstoffer må være naturlig inntakt i fôret vi gir våre dyr, og har derfor valgt å utelukkende basere oss på kaldpressede produkter. Vi er derfor stolt importør av Markus-Mühle, Luposan og Lupo Natural fra Tyskland, og Cranimals fra Canada. Vår visjon er å gi våre kjæreste dyr optimale, rene og trygge fôr- og kosttilskuddsprodukter.
Midt i idylliske Westerwald produserer vi fôret fra Markus-Mühle, et artstilpasset og naturnært fôr til din hund. Grunnsteinen til vår suksess har blitt lagt av møllermester Josef Olberts for 50 år siden. Da startet han med naturnær fôrproduksjon, og utviklet sine egne oppskrifter. Vår filosofi kan man oppsummere i en setning:
I samspill med naturen.
Denne hovedtanken gjelder alle våre produkter og derfor er fôret vi leverer utelukkende kaldpresset. Kaldpressing betyr at det under produksjonen av fôret ikke ikke benyttes sterk varmebehandling av innholdet. Vi benytter kun lave temperaturer noe som sikrer at alle vitaminer holder seg intakte og at fettsyrene ikke mister sin opprinnelige struktur. Vi har strenge krav til alle ledd i produksjonen, og du kan være helt sikker på å få fôr- og tilskuddsprodukter av høyeste kvalitet og av førsteklasses sammensetninger.
Vår leverandør Markus-Mühle har helt fra begynnelsen engasjert seg i dyrevelferd og jobber i dag med forskjellige prosjekter med mål om å bedre livsvilkårene til truede dyre- og plantearter. Vi tar avstand fra dyreforsøk, bruk av palmeolje og satser på en bærekraftig fremtid i produksjonen.
Dyrenes Helsekost AS støtter også Norske Redningshunder, og i likhet med våre leverandører går deler av vårt overskudd til å støtte viktige organisasjoner som dette.