Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen tar for seg hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler for å optimalisere nettstedet vårt for våre besøkende og kunder, samt for trafikkanalyser. Ved at du fortsetter å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av dette.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler er data som lagres lokalt på brukerens harddisk/lagringsenhet. Informasjonskapsler kan man motta fra flere ulike nettsider som besøkes. Hensikten med lagring av informasjonskapsler er flere, for eksempel kan de brukes for å måle trafikk (antall besøkende, hvilke sider som besøkes osv.) og for å gi brukeren bedret funksjonalitet på et nettsted ved at informasjonskapsler lagrer dine preferanser og instillinger fra tidligere besøk.

TRAFIKKANALYSE OG INFORMASJONSKAPSLER

På dyreneshelsekost.no bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Formålet er å samle inn data om hvordan våre besøkende bruker nettstedet vårt. På denne måten kan vi bedre forstå hvordan nettstedet blir brukt og vi kan dermed forbedre opplevelsen til våre besøkende. Samtidig kan vi lettere forstå hvilken effekt våre markedsføringstiltak har. Vi innhenter blant annet informasjon om hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer og hvilke nettsteder besøkende kommer fra.

DU KAN FORHINDRE AT INFORMASJONSKAPSLER LAGRES

Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres på din datamaskin ved å endre på nødvendige innstillinger i nettleseren du benytter. Hvordan dette gjøres i praksis kan du lære hos Nettvett.no. Der kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren til å avvise informasjonskapsler og hvordan du sletter informasjonskapsler alt etter hvilken nettleser du bruker.

Det er mulig å reservere seg mot all datainnsamling i Google Analytics ved å installere et programtillegg for nettleseren. Dette gjøres ved å laste ned Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Dyrenes Helsekost AS bruker Shopify

Vi bruker Shopify som nettbutikkløsning for vår nettbutikk.

  • Vi samler inn persondata gjennom vår nettbutikk når det blir lagt inn bestillinger. Dette er nødvendig for å kunne levere aktuell forsendelse, og disse opplysningene inkluderer navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.
  • Vi har ikke på noe tidspunkt tilgang til betalingskortopplysningene dine.
  • Vi samler inn diverse informasjon gjennom nettbutikken for å forstå hvordan nettbutikken blir brukt og hvordan vi kan forbedre den. Følgende informasjon samles inn: Hvilken nettside besøkende kommer fra (referent), hvilken type dataenhet som benyttes, hvor besøkende kommer fra geografisk, hvilke sider som besøkes, hva det søkes etter i nettbutikken og hva som legges i handlevognen.

BRUK AV OPPLYSNINGER

Informasjonen som blir samlet inn ved hjelp av Shopify vil bli brukt i overensstemmelse med hva som er spesifisert nedenfor:

  • Informasjonen som samles inn vil bli brukt til å hjelpe oss i aktiviteter som bekreftelse og sporing av ordrer, analysering av hvordan nettbutikken blir brukt, for å produsere statistikker internt og for å enklere kunne hjelpe deg som kunde ved kommunikasjon med oss.
  • Vi deler opplysninger til tredjeparter utenom Shopify kun når dette er nødvendig. Det blir gjort for å kunne levere en god og sikker betalingsløsning, samt for levering av forsendelser. Disse tredjepartene vil bruke informasjonen for å kunne tilby de tjenestene som er nødvendige for gjennomføring av kjøp og levering av varer fra vår nettbutikk.

DATALAGRING

  • Informasjon om kunder og besøkende blir lagret gjennom Shopify i samsvar med GDPR.

Endringer av personvernerklæringen

Vi gjør oppmerksom på at endringer av personvernerklæringen kan forekomme og vi ber deg med jevne mellomrom sjekke om noe har endret seg på denne siden.